Oświadczenie Fundacji Filii Dei w sprawie dostępności

Zaktualizowano: październik 2021 r.

Ogólny

Fundacja Filii Dei dokłada wszelkich starań, aby jej usługi były dostępne dla osób niepełnosprawnych. Fundacja Filii Dei zainwestowała znaczną ilość środków, aby zapewnić, że jej strona internetowa jest łatwiejsza w użyciu i bardziej dostępna dla osób niepełnosprawnych, z silnym przekonaniem, że każdy człowiek ma prawo do życia z godnością, równością, komfortem i niezależnością.

Dostępność na www.filiidei.pl

Serwis www.filiidei.pl udostępnia Widget Dostępności Serwisu UserWay, który jest obsługiwany przez dedykowany serwer dostępności. Oprogramowanie umożliwia serwisowi www.filiidei.pl poprawę jego zgodności z Wytycznymi dotyczącymi dostępności treści internetowych (WCAG 2.1).

Włączanie menu dostępności

Menu dostępności www.filiidei.pl można włączyć, naciskając klawisz tabulatora podczas pierwszego ładowania strony lub klikając ikonę menu dostępności, która pojawia się w rogu strony. Po uruchomieniu menu ułatwień dostępu poczekaj chwilę, aż menu ułatwień dostępu załaduje się w całości.

Zastrzeżenie

Fundacja Filii Dei kontynuuje starania, aby stale poprawiać dostępność swojej strony i usług w przekonaniu, że naszym zbiorowym moralnym obowiązkiem jest umożliwienie bezproblemowego, dostępnego i nieskrępowanego korzystania również osobom niepełnosprawnym.

Nieustannie starając się poprawiać i eliminować problemy z dostępnością, regularnie skanujemy witrynę www.filiidei.pl za pomocą <a href="https://UserWay.org/scanner" title="Darmowego skanera dostępności stron"> Skanera ułatwień dostępu <a href="https://UserWay.org/scanner" <a href="https://UserWay.org/scanner"< / a> zidentyfikować i naprawić każdą możliwą barierę dostępności na naszej stronie.

Pomimo naszych starań, aby wszystkie strony i treści na www.filiidei.pl były w pełni dostępne, niektóre treści mogły nie być jeszcze w pełni dostosowane do najsurowszych standardów dostępności. Może to wynikać z braku znalezienia lub zidentyfikowania najodpowiedniejszego rozwiązania technologicznego.

Tu dla Ciebie

Jeśli masz trudności z jakąkolwiek zawartością na www.filiidei.pl lub potrzebujesz pomocy z jakąkolwiek częścią naszej witryny, skontaktuj się z nami w normalnych godzinach pracy, jak opisano poniżej, a chętnie Ci pomożemy.

Skontaktuj się z nami

Jeśli chcesz zgłosić problem z dostępnością, masz jakieś pytania lub potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z Obsługą Klienta Fundacji Filii Dei w następujący sposób:

Email: kontakt@filiidei.pl

Telefon: Telefon: +48227811030